уторак, 11. фебруар 2014.

Gotham City Niš

     Neko je na fb-u davno napravio stranicu "Gotham City Niš", i svaka mu čast na tome. Jer je u pravu! Jedino što nam nedostaje je Betmen! Mislim, nama bi i Robin dobro-došao!
     Što se ubistava tiče, "uspeli smo" da premašimo sve prste, i na rukama i na nogama. Sram nas bilo! Sram bilo one koji su dužni da vode računa o redu i miru! Sram bilo sve koji ne umeju da nam regulišu pravni sistem! Sram bilo one koji ne umeju da vaspitavaju svoju decu!
     Da li je moguće da NE UMETE da sankcionišete zločine (od onih "najsitnijih" do ubistava)? Da li bi se setili kako se naši (!!!) problemi rešavaju tek onda kada bi se našli u našoj koži? Da li ste BRE vi normalni?
     Sinoć, 10. februara, na Bulevaru, ubijen je dečko koj je imao 22 godine!!! A koliko je prošlo od prethodnog ubistva? (Paaa koliko je prošlo od novembra?!) A ubistvo pre toga? A pre toga?
     Pre koliko se desio udes u kojem je poginuo dečko u Durlanu? A udes pre tog? Ili, pre koliko je poginuo dečko kog je taxista udario kolima "zbog neosvetljene deonice puta" prema Medoševcu?
     Da ne govorimo o krađama, uništavanjima imovine, kako javne tako i privatne.
     U suštini, koliko je mladih ljudi iz Niša umrlo (ubijeno/poginulo)? E moji Vi, tamo neki nadređeni... Ne pamtite... Možda i ne marite...


 

Нема коментара:

Постави коментар